Van Thuyne: uw bouwpartner

Website Tom En Fien

Vol overtuiging namen wij, Fien Barra en Tom Eeckhout, in 2013 Van Thuyne Gewelven over. Met meer dan 100 jaar expertise op de teller, staat het bedrijf bekend als een betrouwbare partner in breedplaatvloeren (predallen), gewelven, prefabbetonbalken en kolommen.

Ons doel? Door de productie te moderniseren, de kwaliteit naar een nog hoger niveau tillen en u een topservice bieden. Daarvoor staken we heel de site in Wielsbeke in een gloednieuw jasje, voorzien van de nieuwste productietechnieken. Tel daarbij de dagelijkse inzet van ons gemotiveerde team en u geniet uitstekende kwaliteit en service.

Dat harde werken werd bekroond. Al onze producten dragen dan ook het BENOR-keurmerk. Uw garantie dat uw bouwmateriaal aan strikte voorschriften voldoet.

Klop voor de uitwerking van uw bouwplannen bij ons aan. Ons studiebureau analyseert uw project tot in de puntjes. Van stabiliteitsstudie tot legplannen. Ook de logistiek verzorgen wij voor u. Zo bent u zeker van een tijdige levering. Hebt u zelf niet het juiste materiaal om de producten te plaatsen? Dan schakelen we onze kranen in.

Kortom, Van Thuyne Gewelven is uw geknipte bouwpartner. U bent van harte welkom om uw plannen met ons te bespreken. Hebt u nog vragen of wilt u graag meer informatie over onze diensten en producten? Neem gerust contact op met ons.

Hebt u nog vragen of wilt u graag een offerte? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan zeker contact met ons op.